Entreen skrider frem

Der sker ikke så meget lige i disse dage, da vi begge har været syge den sidste uges tid. For to ugers tid siden fik vi dog flyttet vaskemaskine og tumbler ud i entreen, bygget skabsmøbel og lagt bordplade med vask på. Nu mangler der kun lidt lister, lidt malearbejde, Didde skal lave forhæng og så er der jo altid lige en knage og et billede der skal hænges op.


Man glemmer helt hvor lang tid detaljearbejdet faktisk tager. Save en liste her, fræse en kant der – samt spartling og slibning i et langt væk. Vi er også næsten færdige med tilsætninger og gerigter omkring dørene. Det pynter utrolig meget når de sidste lister kommer på, og man ikke længere kan se rockwool og beton alle vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.