Tørret brød til dyrene

Selvom jeg synes vi er gode til at få spist det meste brød op, sker det ofte at der er 2 skiver tilbage i brødet, som man ikke når at få spist inden det bliver tørt og kedeligt. før i tiden lavede jeg det om til rasp men jeg har brændt min foodprocessor af , så indtil jeg får et nyt køkken, ryger de allesammen til dyrene.
Brød til tørre
Jeg er begyndt at tørre stumperne helt op før jeg giver dem til kaninerne, da de kun spiser den tørre del og venter med midten i et par dage.
Jeg har fundet en tørrebakke i afbarket pileflet på et loppemarked, som er rigtig god til at tørre på så det går hurtigt og der er god ventilation. 
Og her den ene dag tabte jeg en stump brød der var tørret, som hunden nærmest greb i luften og løb glad afsted med. Hun er ellers blevet tilbudt frisk brød, men er ikke så interesseret hvis der ikke er smør eller leverpostej på. Men hun er fuldstændig rundt på gulvet over tørret brød, men det skal være knastørt.

Så det er en nem og billig godbid, og de holder sig næsten uendeligt i en lufttæt beholder.