Så er det forår!

Det er lidt mystisk at for meget kort tid siden var det -15C og nu skinner solen og termometeret har lige vist 10C. Torsdag var officielt den første forårsdag og det blev fejret med en havedag i solskin. 
Jeg lukkede hønsene ud og gik ellers i krig med at fjerne staudetoppe, jeg havde helt glemt hvor rart det er at tulle rundt i bedene. 
Hønsene var lige i hælene på mig for at se hvad der dukkede op og hunden havde fundet et musehul inde i hækken og fik gravet et hul der var dybere end hende selv. Det tog hende en krig og lave det hul. Hun så lidt misfornøjet ud da jeg kom og skubbede alt jorden tilbage i hullet.

Julio, vores Maran hane 
Liva elsker at køre i trillebør

0 Replies to “Så er det forår!”

  1. Hej. Det er rart at se, at foråret også har nået jer. Jeg har – inspireret af jer – lige oprettet mig en blog, og et af de første indlæg handler om – forår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.