Helleborus festival i Skælskør

I søndags blev vi inviteret på mad i Slagelse, så det passede lige med at vi kunne kigge forbi Gartneriet Spiren i Skælskør til deres Helleborus festival.
Det var to gigantiske gartneri drivhuse, fuldstændig proppet til randen med påskeklokker, jeg har aldrig set noget lignende. Og de var allesammen til salg, det var temmelig svært at beslutte sig, når der er så mange at vælge imellem.
Men jeg endte med en dobbelt lyserød, en creme-grønlig enkelt og en lyserød spættet enkelt. 
Der var et par stande i den ene ende af drivhuset, men jeg tror hellere jeg ville kalde det åbent hus end en egentlig festival, men en god oplevelse var det helt sikkert! Og det var et hit at jeg kunne læsse manden af ved en bod der solgte kaffe og kage, der vandt jeg lige lidt ekstra tid 🙂

Dobbelt lyserød påskeklokke
Spættet lyserød påskeklokke
Creme-grøn påskeklokke

Propfyldt drivhus med påskeklokker
Prins Claus krokus-impuls-køb-ved-kassen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.