Kaninunger – 10 dage

Så har kaninungerne haft 10 dages fødselsdag og er lige begyndt at åbne øjnene.
Kaninmutter fik 20 minutters time-out i et græsningsbur og vi fik taget lidt billeder og set at de er tykke og fine. Der var en der var dobbelt så stor som alle de andre, men da jeg tog den ud, skreg den som en gris så jeg skyndte mig at sætte den tilbage.
De er blevet så store nu at de kan finde ud af at kravle ud af reden, så der går ikke længe før de hopper rundt som små bolde til højre og venstre.

0 Replies to “Kaninunger – 10 dage”

 1. De er rigtig nuttede og bløde 🙂
  Og ja, jeg har ingen skrubler, vi spiser også oksekød og jeg synes kalve er mindst lige så nuttede.
  Selvfølgelig er det anderledes når det er noget man selv har opdrættet, men høns og kaniner er ikke så intelligente dyr, og det tror jeg betyder meget. Jeg får nok større problemer hvis vi en dag får grise eller geder, som knytter kan knytte sig mere og har forskellige personligheder.
  Selvom jeg håndterer kaninerne hver dag, kan jeg ikke kende forskel på kaninungerne når de bliver store.
  Man nyder og får mere respekt over for at spise kød, når man selv har opdrættet det, sådan har jeg det i hvert fald. Og vi har aldrig spist så lidt kød, som efter vi har fået slagtedyr.

  Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.