Start af fase 3

I ugens løb er vi så småt startet på fase 3 af renoveringen.
I år står den på nedrivning af køkken og stue, men for at det kan lade sig gøre, skal fyret flyttes ud i et udhus. Og det udhus var fyldt til bristepunktet indtil i dag.
Vi har fået tømt det hele ud, sorteret og kasseret en del, så nu er den klar til nedrivningsteamet (min far og bror) som kommer i morgen.

Mission oprydning er i gang

Det er helt utroligt så sparsommelig den tidlige ejer har været, vi finder hele tiden små kasser med snorestumper, hjemmelavede kroge, skuffer med propper og låg. 
Der var også en masse sjove ting, som vi ikke ville smide ud, men som vi skal have lavet en lille udstilling med, feks. en gammel primus til petroleum, gammeldags strygejern, hånddreven boremaskine og mange andre sjove ting.
Og så var der et kæmpe lager af kemikalier. I gamle dage havde man kemikalier i glasflasker, også de giftige og brandfarlige. Jeg har hældt nogle af dem over på andre flasker (feks. stenkulsnafta og 3 db. ammoniak, på en blæsende dag vel at mærke) for at kasseret indholdet men flaskerne vil jeg gemme. 

Skuffer med propper og skabeloner til at lave såle
Oldschool hånddreven boremaskine


0 Replies to “Start af fase 3”

  1. Hej Didde

    Det lyder til i får nok at se til, så rigtig god arbejdslyst.
    Det er nu sjovt at luske rundt og kigge i andre folks gemte sager, det gjorde vi også da vi ryddede op her på ejendommen. Det er tydeligt at "køb og smid væk kulturen" er et ret nyt fænomen.

    Vh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.