Klatrehortensiaen blomstrer

Det er virkelig et smukt syn når vores klatrehortensia blomstrer.
Den kravler på et lille hegn med en hjemmelavet låge, som vi går igennem hver gang vi skal ud til hønsene. Lige nu blomstrer den og spreder en skøn duft.

Blomstrende klatrehortensia

Da jeg omplantede jordbærbedet i køkkenhaven tog jeg en stor fin plante med i udestuen og satte den i en potte. Selvom folk med jordbær i drivhus har kunne spise bær i noget tid, kan jeg se at jeg også når at få i hvert fald 1 før dem i haven kommer ordenligt.

Modnende jordbær i udestuen

De podede æbletræer fra slutningen af marts klarer sig stadig godt og har ofret deres gode plads i udestuen, til fordel for chilierne. Jeg regner med at holde dem i potter i år og så må jeg finde et sted til dem, næste år.

Podede æbletræer på 2 1/2 måned

0 Replies to “Klatrehortensiaen blomstrer”

 1. Sikke en fortryllende sti og indgangsport til hønseriet….det er sådanne "små" ting, der gør hverdagslivet til en glæde.
  De unge æbletræer ser rigtig godt ud – der bliver til en mindre æblelund til næste år.
  Kh Helle

 2. Wauw, hvor hortensiaen danner en super flot indgang! Jeg har også en flot en men den vokser op af væggen, og ser ikke nær så godt ud.

  Dejligt du selv har podet æblerne – var det besværligt?
  🙂
  Rose

 3. Sådan en klatrehortensia ser da mageløs ud !! Vi havde en i barndomshaven, som min far altid fortalte var mange, mange år om at komme i gang.

  Det er noget af en håndfuld æbler, du har fået lavet dig der. Hvilken slags er det ?

 4. Tak for jeres kommentarer 🙂 Jeg er også rigtig glad for den.
  De 15 æbletræer jeg podede blev allesammen til noget, det havde jeg måske ikke helt regnet med… Jeg synes det var nemt når man først har fået en god introduktion til hvordan man gør og hvad man skal være særlig opmærksom på. Og det er bare så hyggelig en havehobby, da man ikke kan lave så meget andet i marts måned.
  Jeg mener der er 1 af hver sort, pånær Holsteiner Cox som der er 2 af (ved ikke helt hvorfor…). Men det er en blandet landhandel af gode sorter og så 2 som jeg har fundet hos naboen + i vores have og ikke ved hvad sort er, men ved at de smager godt 🙂

  Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.