Chilifestival 2012 i Jylland

Her i weekenden tog vi turen over bæltet for at deltage i årets chilifestival hos Barney.dk.

Chilifestival 2012 i Videbæk (Jylland)

Super hyggeligt og med masser af dejlige smagsprøver, mad og chiliglade mennesker.
Jeg fik købt lidt frø af Bjarne som ejer stedet, lidt forskellige frugter og så fik vi spist nogle fantastiske chili-brownies og andre gode sager i Vivi’s bod (se opskrifter oa. her). Vi er allerede helt afhængige af hendes muscovado karamelsauce med chili, dejlig intens og helt perfekt til vaniljeis.

De 12 kandidater i “Årets hot sauce” konkurrence

Kæmpe udvalg af chilifrø
Herlige lange krøllede chilier
Mega basilikum blade, der stod ikke sorten men tror det er ‘Lettuce Leaf’
Et lille udvalg af chilismagningen
Mexibuffet undervejs og smart fladbrødspresse i baggrunden

0 Replies to “Chilifestival 2012 i Jylland”

  1. Øv jeg opdager altid de spændende arrangementer når de er slut 🙁 Og så nærmest lige i min baghave…. og jeg havde oveni købet ingen planer!! Øv bøv!!! Du må skrive om disse spændende arrangementer INDEN begivenhederne?? Kunne være dejligt 🙂

  2. Hvor ærgeligt! Jeg skal prøve at huske det! Ellers skulle det være hvert år den anden lørdag i september. På lørdag er der chilifestival i det sjællandske hos Gartneri Toftegaard ved Køge, men det er nok lidt langt at køre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.