Ingen energi eller svampe

Den seneste uge har budt på sygdom, så det er ikke blevet til så meget af noget som helst for mig, andet end at skifte mellem seng, sofa og stolen foran pejsen.  
Pejsemagneten

For et par uger siden, efter det havde haft regnet lidt i en uge, var jeg på jagt efter svampe, men jeg fandt meget få og ingen spiselige. Jeg tror det har været for tørt i for lang tid, da jeg var ude.
Jeg har kunne læse mig til at andre høster for tiden, så hvis jeg er kommet helt ovenpå til weekenden, tager jeg kurven og hunden under armen og drager mod skoven, i håb om at finde tragtkantareller og rørhatte. 
Jeg håber jeg når at finde bare lidt spiselige i år, da jeg slet ikke har fundet nogen endnu.

Sjov svamp der lignede den blødte
Kugleknoldet fluesvamp finder jeg stort set altid – den dufter af rå kartofler
Jacob nyder udsigten ud over fjorden

0 Replies to “Ingen energi eller svampe”

  1. God bedring, og masser af svampe ønsker jeg dig. Vi spiste selv årets første svampe – brun birke-rørhat plukket af ægtemanden på vej hjem fra stationen – i mandags. Jeg håber ligesom dig at få energi og godt vejr til en svampetur på lørdag, og ønsker mig også rørhatte – og så trompetsvampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.