Andedagene er talte

Ænderne trives og er nogle rigtig dejlige dyr. 
De er ekstremt nysgerrige, ligesom hønsene, men ænderne er meget mere forsigtige, uskyldige og afdæmpede, hvor hønsene bruser frem og lægger an til at hoppe op på skødet af en hvis man sidder og spiser i haven.
Man bliver helt salig af at kigge på dem trisse rundt og se dem smage sig frem på alting med deres klaprende næb. Men det er snart ved at være tid til at de skal slagtes, selvom vi kommer til at savne dem, for de er et rigtig hyggeligt indslag i haven. Jeg håber vi får tid til at opfostre nogle ællinger til næste år allerede.

2 glade ænder i det fri

Jeg var lidt usikker på om jeg kunne lukke dem frit ud i haven eller om de ville smutte fra mig, men eg prøvede første gang for nogle uger siden, og det gik fint.
De holdte sig i nærheden af mig og kom ikke mere end 5 meter væk fra andegården. De var meget nemme at lokke ind igen med lidt blødt brød og de har været ude et par gange siden. 
De smager på verden med deres klaprende næb og det er inklusiv mig, de bliver ved med at klapre løs på mine træsko, jeg ved ikke helt hvorfor. Men det minder mig lidt om doktorfisk, måske man skulle overveje at leje dem ud til en gang “pet”-icure 🙂

0 Replies to “Andedagene er talte”

  1. Hvor er de smukke, og hvor må de komme til at smage godt. Husk at gemme alt også indmaden. Hvis du går i genbrug, kan du sikkert finde Kringelbachs postejbog som er fremragende. Pøj pøj med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.