Småkager med chilisukker

Jeg har haft brugt lidt af mit hjemmelavede chilisukker i teen, men jeg bruger ikke sukker i te og kaffe, så det har kun være for at prøve at få varmen. Næste år tror jeg at jeg laver ren chilisukker uden citronverbena, da jeg ikke er helt pjattet med den tørrede verbena smag, den er bedre frisk.
Trekantede småkager coatede med chilisukker
Småkagerne er ingefærsmåkager: se her
Chilisukker: se her
Nogle rullede jeg hele rullen, så chilisukkeret er diskret og kun på kanten, mens andre trykkede jeg hele småkagen i sukkeret for at hele overfladen var dækket og gav et godt kick (=dem har jeg for mig selv).
Småkagedej rullet i chilisukker

0 Replies to “Småkager med chilisukker”

  1. Kære Didde,
    Det var en god anvendelsesmulighed for chilisukker. Jeg lavede en masse sidste efterår, det står bare og ser dekorativt ud.
    En anden god anvendelse, jeg skal se at forsøge mig med, er marengs med chilisukker, som jeg smagte på et høstmarked for år tilbage. Dem kunne du nok også få lov til at spise selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.