Vægge nedbrudt

Så er væggene nedbrudt og der mangler ikke meget af gulvet endnu.
Jeg er kommet lidt ud af sengen efter at have været 3 dage i træk til kiropraktor, så det er rart at komme ud af soveværelset, men det er stadig frustrerende at jeg ikke kan hjælpe til, men sådan er det.

Jacob er kommet rigtig langt, men vi er nu i gang med planlægning af at få støbt gulv af professionelle, da vi ikke vil risikere at jeg ender i sengen igen og at Jacob så ikke tager mit læs i stedet.
Vi havde egentlig planlagt at beholde skorstenen, fordi vi gerne ville have brændeovnen op igen for hyggens skyld. Men den er så medtaget og Jacob fandt også et hul i den, så det vil bedre kunne betale sig at sætte en ny op i stål. Hullet ledte ud til et lille hulrum vi ikke vidste var der, og det hulrum var helt sodet til, så det kunne have gået galt en dag (Man kan se soden i midten af første billede).
Det er ikke den samme idyl og hygge, men vi bliver nødt til at nedjustere. Når den først er fjernet gør det så også arbejdet en del lettere og vi skal ikke planlægge rummene efter skorstenen mere, men omvendt, hvilken er en rigtig god frihed.

0 Replies to “Vægge nedbrudt”

  1. Det er godt i er kommet så langt, men ja Jakob må hellere passe på sig også, så i ikke kommer ned i sengen begge to. Det gør det jo ikke lettere.
    Godt i opdagede det med skorstenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.