Broderi og yarn bombing

Har helt glemt at blogge om det broderi jeg fik lavet til badeværelset sidste år. Nu er det kommet i ramme og hænger bag døren i badeværelset, så man ser det når man lukker døren.
Jeg er ret glad for resultatet og synes det passer godt til badeværelset. Opskriften er fundet på nettet for nogle år siden, kan ikke huske hvor. Men hvis du vil lede efter det ville jeg søge på: Cross stitch dont hog the bathroom, der kommer i hvert fald nogle hits på billedesøgning.

Korsstingsbroderi til badeværelset

Til jul fik jeg en bog (nærmere hæfte) med nogle forskellige hæklemønstre (Mønsterhæklet af Sys Fredens) og har ofte tænkt at jeg skulle få prøvet dem af, men det er ikke blevet til noget.
Men her den anden dag bød muligheden sig, da Tina fra Tinas Havedrømme udskrev en konkurrence hvor man skal hjælpe hende med yarnbombing, at lave firkantede hæklede eller strikkede stykker til hendes nye pottestativ. Se indlægget her.

Hæklet stykke til yarnbombing

Alle tiders mulighed for at få prøvet nogle nye teknikker og så skal det ikke bare pilles op bagefter. Jeg synes ikke det lykkes med alle teknikkerne desværre, det var lidt svært at forstå, men nogle af dem fungerede ret godt og dem vil jeg prøve at bruge igen. Lige med hækling har jeg det lidt nemmere med youtube, der er både nogle der viser og fortæller, det er lidt mere bøvlet med en bog.
Men jeg fik da lavet nogle forskellige mønstre og der er jo ingen der ved hvordan de i virkeligheden skulle se ud 🙂
Under hele forløbet har jeg fået hjælp af min personlige garnvarmer og puttegris som ses herunder:

Danmarks største puttegris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.