Tør sommer i 2013

Det har i den grad kunne mærkes i køkkenhaven i år at der har været tørke i så mange uger efterhånden. I nat kommer der en reel byge ser det ud til, men spørgsmålet er om det er nok til at få liv i græsset i første hug.
Det har dog gjort det nemmere at holde ukrudtet i ave, men udbyttet er jo også derefter, hvis man ikke vander og det har ikke været en mulighed her. Tidslerne virker dog ikke påvirket af det manglende regn…

Jorden revner og det er ikke fordi det er lerjord…
Spidskål og vintergræskar er ikke blivet til noget særligt her i slut juli
Sommer- og vinterporrer er som forårsløg, det er stadig uvist med rødbederne

Porrerne er forspiret i drivhus i foråret og derefter plantet ud da de havde den størrelse som de udplantningsplanter på planteskolen, jeg mener det var i slut maj. Det gik faktisk rigtig godt og der er ingen huller i rækkerne. Det vil jeg gøre igen til næste år, for det er noget billigere end at købe udplantningsplanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.