Vi lever stadig

Skrevet af Jacob

Det er vist længe siden der er skrevet lidt på bloggen, så nu har jeg samlet mig om at skrive lidt om byggeriet. Det er jo i sidste fase, og i skrivende stund sidder jeg i en lænestol i stuen. Køkkenet halter lidt efter, men er i dag blevet malet så der er klar til at rykke både fliser og køkkenskabe ind.

Sidste byggedag i 2013 så køkken/stue sådan her ud:

Udviklingen har så i januar virket meget beskeden, men det tager bare en hulens tid med at tilpasse de sidste gipsplader, spartle, slibe, spartle, slibe, spartle, slibe, tapetsere, grunde, montere stuk, slibe det sidste synlige tømmer og til slut male som jeg er godt i gang med på billedet herunder:

Første maling rammer loftet i starten af februar. Det pynter helt gevaldigt.
Vi har købt maling hos Nordsjö/Sadolin, de havde i anledning af åbning af en ny forretning hele 50% på al deres maling til væg/loft. Det er blevet til 12,5 liter loftmaling(Inova) i hvid glans 3 til 55m2 loft. Vi har brugt grundet filt til loftet, det er klart at anbefale hvis man ikke har bløde former. På væggene bliver det dog hurtigt et mareridt at få den stive grundede filt pæn omkring loftbjælker osv. som kigger ned, derfor har jeg sat ugrundet filt op som er lidt nemmere at arbejde med. Lige efter opsætning, har jeg kørt et lag klæber ovenpå filten for at mætte den. Herefter en gang vævfylder som nu rækker en del længere fordi filten har suget klæber. Til væggene i stuen er der gået ca. 15 liter mat vægmaling, i farven milehvid som er en lys sandfarve. Køkkenet har fået en gang hvid maling i glans 20, som er egnet til at blive rengjort en gang i mellem.
Midt i februar. Det begynder at ligne noget!
Nu mangler der så at blive monteret stikkontakter, lidt lister og vindueskarmene skal males. Det er skønt at have en sofa igen, efter 11 måneder. Så mangler vi bare køkkenet…

One Reply to “Vi lever stadig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.