Vinterhøns

Selvom vejret kan være trist og gråt, så kan en flok høns virkelig skabe liv i haven. Det er ikke de store ting jeg foretager mig i haven om vinteren, men når jeg er i haven, lukker jeg altid gøjerne ud for at få lidt selskab og underholdning.
Vi får jo taget høns hvert forår af musvåger, men i år har vi kun fået taget 1, som var smuttet ud af gården gennem et lille hul i taget (den var en god flyver). Musvågerne svæver dagligt over hønsegården og skriger, men heldigvis prøver de ikke i år, at komme igennem nettet der dækker hele hønsegården. Sidste år masede de sig igennem eller flåede det op på en eller anden måde, men vi håber der er nok fasaner i det fri til dem.

En spand kompost efterses for orme og biller
Biologisk skadedyrsbekæmpelse 🙂
En skålfuld af godter
Der var nogen der bankede på…
Det virkede mest af alt som om hun prøvede at hypnotisere min frokost

0 Replies to “Vinterhøns”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.