Billige krydderurter

I weekenden var jeg et smut i Kvickly i Holbæk og de havde det helt store udvalg af krydderurter. Det er ellers dem man giver noget mere for på planteskolen og i øvrigt først kan købe om lang tid, så jeg var lykkens glade pamjulegris da jeg så de havde citron verbena og ananas salvie og endnu mere glad da jeg så at det faktisk er 4 små planter i hver potte. Og så kostede de kun 45 kr for de 2 potter, det har jeg ikke set billigere for så mange og fine planter.

2 flotte krydderurter der dufter af sol og sommer

De blev straks pottet om i hver deres potte, og nu står de i vindueskarmen og kan vokse sig store og kraftige til der er varmt nok til de kan komme i udestuen og senere helt udenfor i potter.
Toppene er blevet nippet for at planterne vil buske mere og toppene hr jeg sat i et glas vand for at se om de vil slå rødder. Og så røg de overskydende blade i en kop og hældt kogende vand over til en kop dejlig sommerte.

Kryderurterne er plantet ud i potter, for at de kan vokse sig store til sommeren

3 Replies to “Billige krydderurter”

  1. Smart det der med at ompotte dem med det samme, det skal prøves. Jeg plejer bare at stritte dem ud i haven efter et kortere eller længere ophold i vindueskarmen, og det fører titi til krydderurter i trængsel. Dit ser bedre ud.

  2. Glad for at kunne inspirere! Har lige hørt om en der fik bladlus med hjem pga. planterne fra Kvickly, så husk at se dem efter inden de kommer ind i huset, sådan nogle bæster er nærmest ikke til at slippe af med indendøre på nuværende tidspunkt 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.