Planter fra Dibleys.com

Engang i januar eller februar bestilte jeg nogle planter over nettet, og nu er de endelig kommet 🙂
Jeg vidste godt de ikke kom før, selvom de kun kommer fra England, men de sender først til Europa når vejret er ordentligt, så de skrev til mig at de blev sendt i starten af April. Det er dejligt at de beskytter planterne på den måde, men hold da op det er lang tid at vente når man gerne vil have dem ca. 5 min efter man har bestilt.
Jeg er ikke det store blomstermenneske, men min jordemoder har sagt at jeg kun skal beskæftige mig med smukke ting og jeg må nok give hende ret i at blomster hjælper på humøret, selvom man ikke kan spise dem 🙂

Alle 5 plugs er pottet op i 10 cm potter som der stod i den medfølgende vejledning. Allerede dagen efter kunne man se at de havde kvikket op og jeg er sikker på at de hurtigt vil vokse til, det er nogle meget flotte og sunde planter.
Så jeg er glad for mit køb og går nu bare og venter på lidt blomster.
Dibleys sælger Streptocarpus og Saintpaulia (African Violets), som de blandt andet er kendt for og jeg er blevet anbefalet dem af flere og kan nu selv anbefale dem. De sælger også en masse andre stueplanter, det tog mig flere dage at beslutte mig.
Nu bliver udfordringen lidt at finde en gødning med højt kalium-indhold som skulle være det optimale for dem, synes ikke jeg har set noget i butikkerne, så det ender måske i nethandel hvis jeg ikke synes de blomstrer nok.

Jeg tror måske de har kat eller en lækker hanhund, for Liva var helt tosset med papkassen de kom i

Jeg har købt 1 Saintpaulia som hedder Rob’s Vanilla Trail, som skulle være rigtblomstrende af dobbelte meget creme/lyserøde blomster. Den er en semi-minature så selve planten vil blive ml. 15-20 cm bred når den er fuldt udvokset. Jeg er egentlig ikke så tosset med Saintpaulia, men jeg synes den her var ret fin, så den får en chance.
Så købte jeg 4 Streptocarpus: Harlequin Damsel, Falling Stars, Bella og Alissa.
Jeg har i forvejen en stikling af Streptocarpus ‘Crystal Ice’ som forhåbentlig snart blomstrer. Alle dem der hedder noget med Crystal skulle kunne blomstrer året rundt hvis de ellers trives.
Glæder mig til blomsterflor i vindueskarmene, som kan komme allerede efter 6-8 uger.

Fine planter fra Dibleys.com som nu er kommet i jorden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.