Kaninører til hunde

Jeg tror muligvis jeg har skrevet det før, men vil lige nævne det igen. Når man har slagtekaniner og har hund eller kender nogle med hund, så kassér endelig ikke ørerne. Husk den sarte hundeejer på at de har haft et meget bedre liv end de dyr man ellers køber tørret dele af, såsom griseører, hudben og de der underlig plettede pinde der smuldrer og mest af alt ligner farvede træspåner.
Kaninører er Livas yndlingssnack, lige efter frikadeller måske.

Tørrede kaninører fra fyret

Vi skærer dem af inde ved roden og smider dem op til at tørre ovenpå fyret, det tager kun et par dage og så er de helt hårde. Hvis man ikke har et fyr, eller det er slukket ville jeg tørre det i nogle timer i ovnen ved lave grader. Det er vigtigt det tørrer hurtigt, så der ikke går spyfluer eller andet godt i det.
Jeg gør ingenting ved hårene, de ryger lige igennem systemet alligevel og hunden er ligeglad.

Liva gnasker et godt tørt kaninøre i sig

3 Replies to “Kaninører til hunde”

  1. Hej.
    Hvordan ved man hvornår de er nok?
    Jeg har haft nogle I ovnen i 2 dage og de er stadig meget bløde, forestillede mig at de skulle blive lidt stive i det.

    1. Jeg har aldrig oplevet at de har været bløde. De gange jeg har gjort det, har de altid været knastørre og hårde, så min hund skulle bruge kæbekræfter på at spise dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.