Badeforhæng til hjørnebruser

Efter 2 år uden badeforhæng har vi endelig fået gjort noget ved sagen. Vi synes jo dengang at et hjørnebrusebad formet som en kvartcirkel ville være flot, og det synes vi stadig. Men en buet brusestang der både skal monteres i væg og loft og skal kunne føre badeforhænget hele vejen uden stop, det koster en arm… Vi har fundet en til 1200 kr, så vi besluttede os for ikke at montere noget så vi var tvunget til at få samlet pengene sammen til det, men vi er totalt bankerot lige nu og da vi ikke spiller Lotto, vinder vi ikke nogle penge foreløbig. Og nu var jeg træt af ikke at have noget badeforhæng!

Et længe savnet badefohæng

Jeg fandt så en mulighed hos Ikea, en hjørnegardinstang monteret i loft (model: Kvartal), men selvom Ikea er billigt, løber det altid op når man har købt alle smådimserne der skal til, så jeg prøvede at søge efter det på Den Blå Avis og BINGO! Et komplet sæt med glidere, lige til at montere for 100 kr. En hurtig beregning siger 300 kr fra ny (der var 6 loftholdere, vi monterede kun 4) så det er da en fin besparelse og mindre affald, da den nok ellers var røget ud.

Ikea Kvartal gardinstang monteret som brusestang

Men det jeg ikke lige havde overvejet ved at loftmontere en gardinstang som brusestang er at forhænget i så fald skal være lige så højt som rummet minus nogle få cm. Så med mindre man har 2,1 m til loftet kan man ikke bruge et alm. badeforhæng som altid er 180 x 200 cm.
Da det er et hjørnebrusebad er det også mere end 180 cm bredt med den stang, så jeg købte 2 badeforhæng og syede det ene til både i bredden og længden. Mønsteret passer ikke voldsomt godt til formålet, men skidt pyt, det er mit første syede badeforhæng, så jeg var ikke sikker på jeg kunne sy det godt nok, så jeg fandt nogle forhæng til 40 kr. Jeg skal lige love for det er svært at sy i badeforhæng, svusj og så ligger det hele ned på gulvet, det er virkelig glat.
Og hvor er det lækkert at have badeforhæng igen, både så hele badeværelset ikke er plaskvådt, men også for at holde på varmen, så meget at man faktisk skruer ned for det varme vand.

Det kan godt være temmelig udfordrende at sy i badeforhæng

0 Replies to “Badeforhæng til hjørnebruser”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.