Regnslag til autostol

Efter at have omsyet 2 badeforhæng til vores bruser, var der en god rest tilbage som ikke skulle gå til spilde. Jeg har set flere på Pinterest.com som har syet et ‘dækken’ til deres autostol både for at beskytte mod vind og vejr, men også for at barnet kan få ro fra nysgerrige mennesker og dyr. Jeg har jo ikke den store erfaring, men den del med regn og slud synes jeg i hvert fald lyder sandsynlig.

Regnslag til autostolen

Så jeg fandt en rest stof (et kasseret stykke sengetøj) og syede den sammen med badeforhænget, så der kom lidt tyngde i regnslaget så det falder tungt om stolen. Så syede jeg 2 strimler og monterede velcro på dem og syede dem fast på midten af regnslaget.
Et meget hurtigt og overkommeligt projekt, når man har brug for at lave noget, men ikke har det store overskud.
Inspirationen er blandt andet fundet på Pinterest.com og på Google, søg på ‘Carseat Canopy’.

Hjørnerne afrundes, men er ikke nødvendigt 
Strimler til at sy på regnslaget, så det kan hænge over autostolen og man stadig kan bruge håndtaget

0 Replies to “Regnslag til autostol”

  1. Tak for kommentaren Uglemor! Har også tænkt på det, så jeg må lige se det an når vi prøver den af. Jeg tror primært vi vil bruge det fra bilen og ind i huset/destinationen hvis det regner. Men det er selvfølgelig noget man skal være opmærksom på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.