S’mores

Her i bålsæsonen elsker jeg at grille skumfiduser og har længe tænkt på at prøve at lave Smores, som man ofte hører om i amerikanske film når de er på lejrtur.
S’more er en sammentrækning af ordene ‘Some more’, og er en grillet skumfidus mast sammen af 2 stykker chokolade og 2 ‘graham crackers’ (kiks/småkage med grahamsmel).
Det har ikke været mig muligt at finde nogle tynde grahamskiks de dage vi skulle lave bål, men jeg fandt nogle Mariekiks med forstøbt mørk chokolade samt nogle mini digestivekiks i Rema1000, også med chokolade.

S’more lavet af mini choko digestives med en Rocky mountain skumfidus

Den dag vi prøvede med Mariekiksene havde vi Haribos Chamallows skumfiduser og den dag med digestive var det Rocky mountain skumfiduser.
Jeg har aldrig haft den store fidus til Rocky mountain og denne gang skuffede de også, de får ikke den fine karameloverflade og smager ikke rigtig af noget, jeg er og bliver fan af Chamallows. Mariekiksene skuffede til gengæld også, så næste gang prøver vi med mini digestive og Chamallows, det må være vinderen.
Kunne dog godt tænke mig at smage det med hvad amerikanerne ville bruge, men det bliver nok først den dag vi får råd til at tage derover 🙂

S’more lavet af Mariekiks med mørk chokolade og 2 Chamallows
2 grillede skumfiduser på en gaffel, der er monteret på en kløvet snobrødspind og bundet fast med afisoleret ledning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.