Kommunekram i Holbæk

På de fleste genbrugspladser kan man aflevere ting som kan videresælges til et godt formål. I Herlev var det spejdere og her i Holbæk er det til ‘Kommunekram‘ som er en butik der drives af udviklingshæmmede og pædagogisk personale.
Dags dato bor de på Østerled 28 i bygning E, 4300 Holbæk.

Åbningstiderne i 2014

Det er et rigtig hyggeligt sted og priserne er gode, samt tingene er afvaskede og sat pænt og overskueligt op. De henter løbende ting fra genbrugspladsen, så selv hvis vi har været der 2 dage i træk er der kommet nye ting til, så der er altid noget nyt at finde.
Da vi købte autostol dernede, sagde de at de havde 3 ekstra ude bagved som de bare ikke havde nået at få ind i butikken, så hvis man leder efter noget specifikt, kan man bare spørge.
Vi har købt en del ting dernede og vi donerer også en masse til dem, når vi tager på genbrugspladsen. Så hvis man er til genbrug og gode loppefund, så er de helt sikkert et besøg værd hvis man er i Holbæk.

Kommunekram ligger midt i et industriområde i Holbæk
Så bliver der afhentet ting af Kommunekram på Holbæk Genbrugsplads

0 Replies to “Kommunekram i Holbæk”

  1. Det er et dejligt sted og komme,man kan finde alt mellem himmel og jord til små penge,personalet er altid søde og hjælpsomme. Jeg ønsker dem alle derude et rigtig godt nytår,vi ses i det nye år. Venlig hilsen Laila Grunddal

  2. Hvor er det dejligt at høre de rosende ord om Kommunekram. Vi er også glade for stedet og for at betjene de mange kunder. Vi skal dog lige gøre opmærksom på, at vi ikke længere holder åbent om lørdagen og beder jer derfor om at rette dette på billedet med vores åbningstider. På forhånd tak og på gensyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.