Chili fiasko år

Det har været det værste chiliår for mig i alle de år jeg har dyrket. Jeg har mistet en masse pga manglende vanding, da jeg har ligget sygemeldt pga graviditet, det er sådan det går. Men lige nu er resten ved at begå selvmord, da udestuen er fuldstændig overtaget af spindemider og derefter bladlus i dem der er værst angrebet.

Garden Perle – min yndlingscherrytomat sætter store mængder frugter

Tomaterne klarer sig fint og er ikke berørt, men chilierne lider og kommer ikke til at sætte flere frugter, men vil kun prøve at modne dem der hænger på planterne nu. Det er selvfølgelig ærgeligt, men jeg havde forberedt mig mentalt på at alt skulle gå til grunde derude da jeg ikke er på toppen pga graviditet. Hvis jeg havde mere overskud og penge, havde jeg prøvet at give dem en overbrusning dagligt for at skabe fugt, hvilket spindemider hader og til sidst havde jeg nok købt en portion rovmider.
Men i år må naturen gå sin gang. Mine kryds kæmper for at modne frugter, så jeg får frø til næste år (jeg håber på overskud når disse skal indsamles og mærkes) og vi har da også fået nogle Jalapeno poppers, men det er ikke blevet til så meget.
Aldrig har jeg oplevet så tør og solrig et forår og sommer, planterne lider derude så jeg håber det hjælper med lidt regn nu hvor overskuddet ikke er til vanding.

Alle chilierne i de 2 Quadgrow er døende sammen med agurken pga spindemider
Tomaten i den selvvandende potte klarer sig rigtig godt og har ikke mere brugt for kluden, da jeg kan se rodnettet direkte i vandet
Basilikum klarer sig ok og skal til at blomstrer, chilier er sølle og fyldt med spindemider og bladlus
Spindemiderne har totalt overtaget og alle blade er faldet af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.