En halv time på Holbæk havn

Hvis man har 30 minutter i Holbæk på en smuk sommerdag vil jeg anbefale man bruger dem nede på havnen! Når jeg lige er et smut dernede, tuller jeg altid ind til Suri og køber enten nogle af deres lækre hvidløgsrejer, en hellefisktortilla, en lakseroulade eller et bæger laksesalat til topping på en ægge- eller kartoffelmad. Jeg kan også finde på at købe frisk fisk til frokost eller aften, men det er helt sikkert jeg ikke kan lade være med at købe noget af ovenstående hvis jeg tilfældigt kommer forbi i åbningstiden.

Suri fiskehandel på Holbæk Havn

Efter en smuttur inde hos Suri, har jeg i år fået en ny destination på havnen, Paradis is! Det var bare den bedste sommernyhed at de åbnede i år, da Holbæk virkelig har manglet et godt ishus. De andre er dyre og isen er tarvelig. Paradis er ikke billigt, men det er saftsuseme det bedste is jeg har smagt (i Danmark).

Jordbærisen tager jeg altid hvis de har den

Mine favoritter er jordbær, dobbeltkaramel med havsalt, chokolade og dobbeltchokolade med brownie. Det er virkelig et hyggeligt hjørne de har skabt og jeg håber sådan at de bliver her og at de vil trække mere liv og forretninger ned til havnen, for hvad er en havneby uden havneliv 🙂

Paradis is på Holbæk Havn ved skibsværftet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.