Hæklet barnevognskæde

Egentlig skulle jeg have brugt de 4 bondegårdsdyr jeg hæklede (se her) til barnevognskæde, men jeg fik lyst til at hækle lidt mere. Da jeg startede med at kigge på engelske hækleopskrifter faldt jeg over en engelsk blog med mange farvestrålende opskrfter. Jeg har tit tænkt på at jeg ville prøve nogle af hendes opskrifter og nu skulle det være.
Babyer er jo ret glade for farvestrålende ting med kontrast, så jeg har prøvet at skabe nogle kontraster ved at sætte forskelligt farvet garn sammen og helst det mest mørke mod det mest lyse.

En farverig hæklet barnevognskæde

Bloggen hedder Attic24 og de opskrifter jeg har brugt er:
Stjerne: Star decoration
Fugl: Birdie decorations
Blomst: Triple Layer Flower
Båndet er improviseret ud fra et hjertetæppe jeg fandt på Pinterest.com

Mads er meget betaget af den allerede, det er skønt når den nu er hjemmelavet 🙂
Båndet startes op
Hjertebåndet er færdigt
Hæklede farverige blomster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.