Suttekæde

Bloggen bærer jo nok lidt præg af baby for tiden, men jeg synes også jeg er kommet i tanke om en del ting jeg godt kunne bruge som er til at lave selv. En genial ting man værdsætter hvis ens baby bruger sut er en suttekæde!

Sut med kæde og klips

Kæden er syet fast på sutten og har en seleklips så man kan hægte den fast på tøjet eller dynen, så den ikke ryger på gulvet fordi hånden tilfældigt vipper den ud. For de arme de kører da rundt som vindmøller 🙂
I stedet for at sy sutten fast som jeg har gjort, ville det være en god idé at lave en elastikløkke i stedet så man kan tage sutten af når den skal skoldes. Men det går nok alligevel og den har været guld værd indtil videre.

Mads gumler løs på sutten med flagrearme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.