Tidsslugeren

Det at få et barn, tager meget af ens tid. Ikke kun nødvendigheder såsom affodring, opvask, vasketøj, bleskift, osv. Der er også den ekstra tid hvor man bare hygger og leger med dem, jeg nyder det så meget. Der er stadig gang i forsøg i haven og køkkenet, men tid til at blogge om det, kniber det lidt med og det hjælper nok ikke på det når min barsel slutter.

Min dejlige Mads på 9 mdr.

0 Replies to “Tidsslugeren”

 1. Han er supersød. Jeg ville slet ikke nænne at give ham fra mig, hvis han var min 😉
  Og så læste jeg din overskrift som "tidsel-slugeren" og måtte straks se, om du havde fundet de vises sten.

 2. Prøv med 2 drenge 1 og 5 år, og gang huset med 3, og du ender hos min hustru og jeg. 🙂 Ej ikke klynk, men de tager tid, også når de ikke kræver den. Men lige pludselig er tiden gået, og vi laver alle igen noget andet. Bloggen dør jo ikke af lidt færre indlæg.
  Henrik

 3. Tak 🙂
  Hvem skulle have troet det ville være så dejligt at få et barn og så fik jeg oveni købet den dejligste dreng i verden!

 4. Uglemor, det havde da været fantastisk hvis jeg havde fundet en tidselsluger 😀
  Og ja, jeg har lidt svært ved at forestille mig at skulle af med ham en dag. Prøver at sige til mig selv at børn er kun til låns, men jeg er ikke overbevist endnu….

 5. Har en på præcis samme alder – og ja, de sluger tid! Men til gengæld er den tid simpelthen det bedste på dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.