Heksens vasketøj

For nogle år siden startede jeg dette broderi op, men nogle gange er der noget andet der bliver mere interessant og så bliver nogle projekter henlagt på ubestemt tid. Det tror jeg er meget sundt, og jeg synes i bund og grund at det er dejligt altid at have gang i noget, så man altid kan tage fat på noget, hvis man bare har lyt til at lave noget og ikke orker at tænke så meget over havd man skal lave og hvordan det skal se ud.
JEg fik lige pludselig lyst til at brodere, men kunne ikke finde ud af hvad jeg skulle starte op, så imens jeg har tænkt over det, har jeg færdiggjort dette broderi og så endda i tide til Halloween 🙂

‘Witchy Washy’ korsstingsbroderi 
Halloween broderi i processen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.