Østershatte på birkestub (plugs)

Bedst som jeg troede at det ikke lykkedes, så jeg til min store overraskelse østershatte strutte ud af en fældet birk jeg har podet med østershatte!

Så skal der snart østershatte i gryden! (Oktober 2015)

Det var faktisk min søde kollega der havde købt nogle dyvler der var inficeret med østershatte mycelium (kan også laves selv, har bare ikke fået gjort det endnu), og da de havde nogle i overskud, gav hun mig resten. Jacob havde fældet birken efter den voldsomme storm i oktober 2013, og da jeg fik dyvlerne i April 2014, var den jo stadig ‘nyfældet’.

Østershatte plugs eller dyvler som de hedder på dansk (April 2014)

Så Jacob savede en skive af, jeg borede nogle huller, svarende til dyvelstørrelsen, og bankede dem i. På med skiven igen og så fik den 3 store søm. Siden da har den bare set ud som den plejer, og jeg troede ikke rigtig der kom noget med her i Oktober 2015 er der fuld gang i den, hurra!

Dyvlerne er slået i og skiven sættes på plads med søm (April 2014)

0 Replies to “Østershatte på birkestub (plugs)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.